12.01.2016

EET se týká i Living showroomu

Od 1.12.2016 už i u nás dostanete účtenku!
31.05.2014

Slavíme první rok

Rok se s rokem sešel a jsou tu naše první narozeniny. Slavíme a rozdáváme dárky! Pro každého hosta máme připravené malé překvapení. Pojďte si s námi nyní zavzpomínat, jaký byl uplynulý rok.
13.12.2013

Vánoční nadílka v Living Showroom


Blíží se čas Vánoc a i my jsme nezapomněli obdarovat své hosty a zákazníky v Living Showroomu v Brně. 
18.11.2013

Příběh jedné prádelny aneb Jak se zrodila myšlenka prvního Living showroomu a jeho návrh


Nápad vzniku neobvyklé vzorkovny v prostorách bývalé prádelny pavlačového domu se zrodil v hlavě architekta Adama Rujbra někdy na podzim 2012.
Postupem času dostávala tato myšlenka konkrétnější obrysy a z původně idealisticky vypadajícího nápadu se vyklubal velmi perspektivní projekt, který bude spojovat práci architektů a vybraných českých dodavatelů a dá tak vzniknout ojedinělému konceptu.
26.09.2013

100 dní prvního Living showroomu


První Living showroom na světě má za sebou 100 dní provozu a tak je čas na krátkou rekapitulaci. Co vše se tedy událo od slavnostního otevření v červnu 2013 :
• Přivítali jsme více než 70 návštěvníků našeho showroomu
• Ubytovali návštěvníky, kteří zde v součtu strávili 29 nocí
• Naše webové stránky navštívilo 1551 návštěvníků
• Projekt zaujal i novináře. Psali o nás jak ve zpravodajských médiích pro širokou veřejnost, tak v odborném tisku.

První 3 měsíce provozu nás také utvrdily v tom, že projekt má smysl. Svědčí o tom řada recenzí, které nám zanechávají návštěvníci showroomu, za všechny tato od Tracey z Austrálie:

„We stayed at Adams wonderful apartment recently. The apartment itself is a joy to be in tucked away from the sounds of the city a comfortable nest with great furniture and lighting, generous breakfast foods were supplied, good quality kitchenware.
Fixtures and fittings were not only stylish but of high quality, the bed was super comfy. It enhanced our experience of Brno.
Adam and Antonin were available to help us with our queries. We would stay again. It was also in a good location close to the city, trams, parks and in a nice neighbourhood.“
(Tracey, Australia)

Povzbuzeni pozitivními reakcemi plánujeme otevření dalšího Living showroomu, tentokrát v samotném centru našeho hlavního města. O dalších podrobnostech Vás budeme co nejdříve informovat.
10.06.2013

První Living Showroom

Všichni jsme se dočkali a můžeme hrdě oznámit, že zítra otvíráme první Living Showroom. Ještě dokončujeme poslední fotky...