31.05.2014

Slavíme první rok

 
Rok se s rokem sešel a jsou tu naše první narozeniny. Slavíme a rozdáváme dárky! Pro každého hosta máme připravené malé překvapení. Pojďte si s námi nyní zavzpomínat, jaký byl uplynulý rok.

Vše začalo v březnu 2013, kdy vypukla celková rekonstrukce prostor bývalé prádelny. Za necelé čtyři měsíce poté jsme s Vámi oslavovali otevření showroomu. Už zde bylo jasné, že projekt nenechá jen tak někoho chladného. Celkem jsme napočítali okolo 80 hostů, kteří přišli oslavit první oficiální den Living showroomu. O projektu se začalo psát v médiích a my se těšili z „boomu“ okolo Living showroom (více rubrika Napsali o nás).
LS-darek.jpg

Nejdříve jsme Vám nabízeli možnost prohlídky, kterou využilo několik zvědavců. Návštěvníkům se showroom líbil, byli nadšení z nové inspirace. Aby ale mohli objektivně posoudit silné a možné slabé stránky, nezbývalo než jim dát možnost vyzkoušet si Living showroom na vlastní kůži. V srpnu jsme tedy showroom otevřeli také pro možnost ubytování a ukázalo se, že to byl dobrý nápad. Hosté si dnes mohou vyzkoušet bydlení na malém prostoru a moderní vybavení na den, týden či měsíc (seznam vybavení najdete v rubrice Partneři).
 
Prvního hosta jsme přivítali 22. srpna 2013 a do dnešního dne jsme celkem ubytovali 150 hostů z celého světa. Mezi našimi návštěvníky byly hosté z Austrálie, Anglie, Belgie, Ukrajiny, Ruska, Rakouska, Německa, Nizozemí, Slovenska, Španělska, Francie a mnoha dalších států po celém světě.
 
Naše hodnocení uplynulého roku je velice pozitivní a to je hlavně Vaše zásluha! Právě proto jsme se rozhodli odměnit Vás za přízeň. Pro naše hosty jsme přichystali malý dárek - balíček hygienických potřeb značky Swing, řada Aqua Line. Na každého hosta bude čekat šampón, shower gel, tělové mléko, odličovací tampónky a leštička na boty. Oslavujte s námi první narozeniny. Těšíme se na Vás v Living showroom v Brně!