13.12.2013

Vánoční nadílka v Living Showroom

 

Blíží se čas Vánoc a i my jsme nezapomněli obdarovat své hosty a zákazníky v Living Showroomu v Brně. 
vanoceLS.png
Aby byl servis v našem Showroomu ještě lepší pořídili jsme pár drobností, které jistě potěší naše budoucí ubytované hosty. 
Vybírali jsme produkty nejlepší kvality.
Pro dámy jsme pořídili nový fén Bosch PHD 5513 Beautixx Comfort, který disponuje tlačítkem „Cool“, díky němuž si můžete vlasy nejen usušit, ale zároveň si je upravit do požadovaného tvaru.
Součástí kuchyňského vybavení je nově konvice Bosh TWK 8613, která se bude líbit všem milovníkům kvalitní kávy a čaje neboť umožnuje nastavení různé teploty (70°C, 80°C, 90°C, 100°C) pro odlišné typy nápojů. Tato konvice je navíc vítězem nezávislého dTestu.
Pro romantické povahy, které si chtějí rozdělat oheň přímo v našich krbových kamnech, jsme zakoupili novou sadu trojdílného krbového nářadí. Nářadí je vyrobeno z kvalitní oceli.
Někteří hosté si během svého pobytu potřebují také vyprat a právě pro ně jsme dokoupili velmi stabilní sušák na prádlo Condor od firmy Leifheit. Tento sušák unese až 2 pračky prádla a díky kvalitnímu provedení kov/plast nekoroduje.

Věříme, že tato vánoční nadílka potěší naše hosty a zpříjemní jim pobyt v Living Showroomu Brno.



A na závěr to nejlepší - největším vánočním dárkem je pro nás podepsaná smlouva na nový prostor pro Living Showroom přímo na Praze 1! Pro další informace sledujte naše stránky a těšíme se, až Vás v novém roce 2014 budeme moci uvítat v novém Living Showroomu!